728 x 90

Landtrek е новият работен кон на Peugeot

Peugeot показа официално изцяло новото попълнение към моделната си гама, което носи името Landtrek. Пикапът първоначално ще се продава на някои пазари в Африка и Южна Америка, като засега липсват планове за лансиране в Европа. Машината ще се предлага с три различни каросерии – с две и четири врати, както и като открита шаси конфигурация.

Peugeot показа официално изцяло новото попълнение към моделната си гама, което носи името Landtrek. Пикапът първоначално ще се продава на някои пазари в Африка и Южна Америка, като засега липсват планове за лансиране в Европа.

Машината ще се предлага с три различни каросерии – с две и четири врати, както и като открита шаси конфигурация. Ще има варианти с двойно и само задно предаване, както и две нива на оборудване.

Два са и предлаганите агрегати – 2.4-литров бензин с 210 к.с. и 320 Нм въртящ момент, както и 1.9-литров дизел със 150 к.с. и 350 Нм момент. Ще има ръчна и автоматична скоростни кутии, и двете с по 6 предавки.

Най-леката версия на пикапа тежи 1950 килограма, а най-тежката – 2060 килограма. По-мощният агрегат осигурява ускорение от място до 100 км/ч за 11.2 секунди и топ скорост от 170 км/ч.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт