728 x 90

Да смениш гумите на най-големия трактор в света за първи път от 43 години (видео)

    Гумите са едни от най-важните компоненти при превозните средства. В крайна сметка, именно те осъществяват контакта между машината и асфалта и са единствената част, която докосва пътя. Смяната на гуми е винаги вълнуваща, независимо дали говорим за евтина ежедневна кола или за спортист за пистата. Дори и селскостопанските машини се нуждаят от нови гуми понякога. 

    Гумите са едни от най-важните компоненти при превозните средства. В крайна сметка, именно те осъществяват контакта между машината и асфалта и са единствената част, която докосва пътя.

    Смяната на гуми е винаги вълнуваща, независимо дали говорим за евтина ежедневна кола или за спортист за пистата. Дори и селскостопанските машини се нуждаят от нови гуми понякога. 

    Ново видео от Heritage Iron Magazine ни показва как най-големият трактор в света получава осем чисто нови гуми, за да може да продължи работа. Машината носи името Big Bud 16V-747, има над 1000 к.с. и е произведена през вече далечната 1977 година.

    Интересно е да се отбележи, че селскостопанската машина използва специфични гуми, които са били създадени специално за нея. Именно това прави намирането на нови такива доста трудно, но все пак налице вече са нови Goodyear LSW1400/30 R46. Да, прочетохте правилно – говорим за 46-цолова гума.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт