728 x 90

Тържество на възприятията в Infiniti Centre Sofia

    Истински празник за сетивата организира официалният представител на Infiniti за България „Витоша Ауто” по повод представянето на новия модел М автомобили на японската марка. На бутиковото парти, което се състоя вчера в Infiniti Centre Sofia, бяха поканени изключително тесен кръг подбрани гости, основно собственици и изпълнителни директори на печеливши компании. Нестандартни бяха не само денят

    Истински празник за сетивата организира официалният представител на Infiniti за България „Витоша Ауто” по повод представянето на новия модел М автомобили на японската марка. На бутиковото парти, което се състоя вчера в Infiniti Centre Sofia, бяха поканени изключително тесен кръг подбрани гости, основно собственици и изпълнителни директори на печеливши компании.
    Нестандартни бяха не само денят и часът на събитието – то започна в ранния четвъртъчен следобед, но и самото представяне на изключителните автомобили. Акцентът беше поставен върху провокирането на петте сетива на гостите, като по този начин им беше предоставена възможност да оценят в пълнота достойнствата на луксозните спортни седани от модела М на Infiniti.
    Истинска наслада за очите беше демонстрацията на японското калиграфско изкуство Шодо, вдъхновило дизайнерите на Infiniti при създаването на елегантните форми, характерни за моделите на марката. Както на белия лист, така и в пространствените форми на представените автомобили всяка от максимално изчистените линии има свой смисъл и значение, а умелото им съчетаване ражда една  съвършена хармония.
    Кристално чистият звук на превързходната аудиосистема Bose, която може да бъде видяна във всеки от моделите на Infiniti провокира слуха на гостите, пренасяйки ги в релаксиращата обстановка на девствената природа. Приятният джаз, който допринасяше за доброто настроение по време на събитието също преминаваше през високотехнологичната аудиоуредба.
    Организаторите на събитието „почерпиха” обонянието на своите гости в специални зали, в които се разнасяха приятни ухания, напомнящи за спокойствието на боровата гора, свежестта на грейпфрута и топлината на дома, наситена с мириса на прясно изпечен хляб. Системата Forest Air, с която са оборудвани автомобилите от новия модел М демоснстрира убеждението на Infiniti, че качеството на въздуха в автомобила намалява стресовия фактор и повишава комфорта на пътниците.
    Осезанието на присъстващите беше „погалено” от нежния допир до качествени естествени материали, достойни за интериора на един шедьовър на автомобилната индустрия. Умело съчетани те могат да бъдат открити във всеки от моделите на Infiniti.
    За вкуса на присъстващите беше предвидена истинска феерия от изискани напитки и екзотични блюда. Мекият вкус на водката Belvedere бе залегнал в основата на множеството различни коктейли, сред които и загадъчния, но невероятно приятен „Infiniti”, създаден специално за случая. Те бяха придружени от екзотични, но наистина великолепни ястия, характерни за японската кухня, които отразяваха нестандартната и различна философия Infiniti. 
    Като апотеоз на осъзнатото усещане от възприятията беше представен Infiniti M, който обединява всичко това в един изящен шедьовър.
    Моделът, който се появи в България по-малко от месец след световната си премиера, се отличава с невероятна динамика, изключително елегантен дизайн, несравним комфорт и забележително оборудване.
    В момента той е достъпен в Infiniti Centre Sofia с бензинови и дизелови двигатели и различни нива на оборудване, а през 2011 в България ще се появи и варианта с модерно хибридно задвижване.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт