728 x 90

Предпремиера на компактния SUV Audi Q3

Очакваният с интерес нов модел– компактният SUV Audi Q3, беше в София преди официалната премиера за България. От 9 до 16 юни ценителите и клиентите на марката можаха да се запознаят отблизо с Audi Q3 в Сердика център, София. Предпремиерата на модела е привилегия и вълнуващо събитие за всеки пазар.Новият Audi Q3 е премиум SUV

Очакваният с интерес нов модел– компактният SUV Audi Q3, беше в София преди официалната премиера за България. От 9 до 16 юни ценителите и клиентите на марката можаха да се запознаят отблизо с Audi Q3 в Сердика център, София. Предпремиерата на модела е привилегия и вълнуващо събитие за всеки пазар.
Новият Audi Q3 е премиум SUV модел в компактен формат. Като истински представител на марката, той поставя нови мащаби на всички технологични нива – каросерия, скоростни кутии, шаси и високотехнологични асистиращи и медийни системи. Audi Q3 има много и различни лица в ежедневието, всяко едно силно повлияно от градския характер на модела. Дизайнът на Q3 е типичен за марката – линията на купе е своеобразна и единствена по рода си за SUV модел и визуализира спортния характер. Акценти са поставени чрез забележителните светлини, а ниско позиционираното стъкло на багажника подчертава спортната визия.
Почитателите на марката в България ще бъдат сред първите в Европа, които ще видят модела преди официалната премиера на пазара. Срещата на живо е най- убедителният аргумент за неоспоримия стил и технологични предимства на колата.
"За нас е удоволствие, че имаме възможност да представим предпремиерно този нов за марката модел. Порше БГ държи на контакта с феновете и клиентите на марката и се радваме, че имаме възможност те да бъдат сред първите в Европа, които ще видят модела" – потвърди Лъчезар Георгиев, бранд мениджър на Ауди.
Предварителните продажби на Ауди Q3 започнаха от 10 юни в дилърската мрежа на Ауди в България. Базовата цена за Audi Q3 2.0 TFSI quattro e 65 372 лв с ДДС.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт