728 x 90

Официално: Седмо поколение Toyota Camry (много видео)

    Тойота сподели официална информация, видео, фотографии и цените на новата 2012 Toyota Camry. Автомобилът ще се предлага в четири различни комплектации и в две версии = обичайна и хибридна. Външно нoвото седмо поколение Toyota Camry се отличава с по-ъгловати форми и по-малка в сравнение с предшестващата фамилия раздутост на капака и страните. При това радиаторната

    Тойота сподели официална информация, видео, фотографии и цените на новата 2012 Toyota Camry. Автомобилът ще се предлага в четири различни комплектации и в две версии = обичайна и хибридна. Външно нoвото седмо поколение Toyota Camry се отличава с по-ъгловати форми и по-малка в сравнение с предшестващата фамилия раздутост на капака и страните. При това радиаторната решетка е изпълнена в съответстиве с новия корпоративен стил на компанията, но предните и задни светлини не ни дават да забравим, че пред нас е именно Camry.
    Под капака на обичайната версия на машината може да се открие един от двата възможни мотора: четирицилиндров двигател с обем 2,5 литра, способен да изкара 178 к.с. и 230 Нм максимален въртящ момент или по-мощен 3,5-литров мотор V6 с мощност 268 к.с., притежаващ въртящ момент 336 Нм. Автомобилите също така се снабдяват с шестстепенна автоматична скоростна кутия.
    Що се касае до хибридната версия на Toyota Camry, то тя съчетава в себе си 2,5-литров четирицилиндров двигател и електромотор и притежава обща мощност 200 к.с. Впрочем, средният разход на гориво при хибрида съставлява 5,4 л/100 км, а само на елтяга 2012 Toyota Camry Hybrid е способен да преодолее до 2,5 км със скорост 40 км/ч.
    Всички тойоти Camry от новата генерация се снабдяват с 10 въздушни възглавници, системи за стабилизация, устойчивост на посоката, ABS, електронни разпределители на спорачните усилия, датчик за налягането в гумите и технологията Start/Stop. Що се касае до нивото на оборудване, то японският производител предвижда четири различни модификации за бензиновата версия и две за хибридната. В списъка на оборудването в зависимост от комплектовката могат да влизат кожен салон, вставки върху волана и предния панел, изпълнени от дърво, безключов достъп, 6,1-инчов сензорен дисплей на навигационната система, Bluetooth, двузонен климатроник, регулировка на шофьорската седалка по осем параметра и други опции. Цените на 2012 Toyota Camry в САЩ започват от $21 955.

     

    2012 Toyota Camry Product Information – Specifications & Features (.PDF, ENG)

    2012 Toyota Camry Hybrid Product Information – Specifications & Features (.PDF, ENG)

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт