728 x 90

Много ново видео с 2013 BMW Серия 7

BMW обновява флагмана BMW Серия 7 от есента на 2012 година. Целенасочени модификации свързани с въвеждане на последно поколение иновативни функции от BMW, значително повишен комфорт на возене, още по-изискани интериор с оптимизирана акустика, многообразие от опции за допълнително оборудване и най-модерни технологии за сигурност гарантират неподражаемо изживяване при шофиране и затвърждават позицията на BMW

BMW обновява флагмана BMW Серия 7 от есента на 2012 година. Целенасочени модификации свързани с въвеждане на последно поколение иновативни функции от BMW, значително повишен комфорт на возене, още по-изискани интериор с оптимизирана акустика, многообразие от опции за допълнително оборудване и най-модерни технологии за сигурност гарантират неподражаемо изживяване при шофиране и затвърждават позицията на BMW Серия 7 на най-иновативна лимузина в луксозния сегмент. Новите или оптимизирани двигатели, включително и най-мощният редови шестцилиндров дизелов двигател и второто поколение на BMW ActiveHybrid 7 поставят нови стандарти по отношение на мощността и ефективността.
Спортно-елегантното излъчване на BMW Серия 7 се определя от динамичните линии и перфектно балансираните пропорции. Най-впечатляващият елемент на новото BMW Серия 7 са новите LED-фарове с типичните за марката светлинни пръстени и елегантна акцентираща светлина. Сега те осигуряват неподражаемата визия на новото BMW Серия 7 и през нощта. Новият модел се отличава и с модифицирана бъбрековидна радиаторна решетка с 9 вместо 12 спици и модернизирана предна броня. В страничния профил погледът се привлича от мигачите, интегрирани в долната част на страничните огледала. Мощната задна част придобива още по-голяма изразителност от филигранната хромирана лента, която свързва двете светлини на задната броня.
Интериорът на новото BMW Серия 7 се отличава с хармоничен дизайн, най-фини материали, прецизно качество на изработката и висока функционалност. Водачът и пътникът до него се разполагат на оформени по нов начин кожени седалки, които предлагат оптимална странична опора и най-висок комфорт при дълги пътувания. Пътниците на задната седалка също пътуват при изключителен комфорт и максимално изолирани от външните шумове. По желание за задния ред се предлагат и отделни кресла, които могат да се адаптират към индивидуалните изисквания на пътниците. Опционалната система за развлечения на задната седалка с нов 9,2-инчов монитор осигурява приятен уют и при дълги пътувания. Перфектното звуково изживяване се гарантира от новата музикална система Bang & Olufsen High End Surround с мощност 1 200 вата и 16 високоговорителя, сред тях и осветен издигащ се централен високоговорител, който почти напълно потъва в арматурното табло.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт