728 x 90

Гудууд 2019: Показаха прототипа на новия Defender

    На 4 юли в Гудууд започна традиционният Фестивал на скоростта. Компанията Jaguar Land Rover докара на мероприятието прототипа на новия Defender. Британската джипка все още е в камуфлажна маскировка: каквато я знаем от визуалните материали в рамките на различните досега изпитания. Сега обаче публиката има възможност да се запознае с машината "на живо". На Гудууд

    На 4 юли в Гудууд започна традиционният Фестивал на скоростта. Компанията Jaguar Land Rover докара на мероприятието прототипа на новия Defender.

    Британската джипка все още е в камуфлажна маскировка: каквато я знаем от визуалните материали в рамките на различните досега изпитания. Сега обаче публиката има възможност да се запознае с машината "на живо".

    На Гудууд 2019 компания на Defender ще правят още Jaguar I-Pace eTrophy – електрически кросоувър, използван в поддръжката на Формула Е, както Jaguar XE SV Project 8 с 600 к.с., рали варианта на Jaguar F-Type, пилотиран от британската състезателка Джейд Павели, и новият Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition с 550 "коня". Очаква се всичките тези автомобили да вземат участие в прочутото преминаване по гудуудския хълм.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт