728 x 90

Франкфурт 2019: Ограничен тираж за Hyundai i30 N Project C

Франкфурт 2019: Ограничен тираж за Hyundai i30 N Project C

Hyundai подготвя ограничена серия на своя спортен i30 N. За момента колата се показва в камуфлаж преди световната си премиера. i30 N Project C разполага с редица външни модернизации, но и с широка гама технологични решения, подобряващи динамичните показатели на вълнуващия i30 N. Част от нововъведенията на лимитираната серия включват използването на лек карбонов материал за

Hyundai подготвя ограничена серия на своя спортен i30 N. За момента колата се показва в камуфлаж преди световната си премиера. i30 N Project C разполага с редица външни модернизации, но и с широка гама технологични решения, подобряващи динамичните показатели на вълнуващия i30 N.
 
Част от нововъведенията на лимитираната серия включват използването на лек карбонов материал за голяма част от елементите по автомобила, нови олекотени 19“ алуминиеви спортни джанти и нови настройки на окачването. Благодарение на тях, i30 N Project C ще бъде значително по-лек от стандартния модел i30 N, подобрявайки динамичните му характеристики. Нови аеродинамични елементи ще имат за цел да допринесат за още по-вълнуващо изживяване зад волана, предлагайки още по-голямо удоволствие от шофирането и повишена стабилност при висока скорост.

Световната премиера на Hyundai i30 N Project C ще се състои на Автомобилното изложение във Франкфурт – IAA 2019, от 12 до 22 септември. Новата лимитирана серия ще бъде произведена в строго ограничен тираж от 600 бройки, налични за избрани пазари в Европа по-късно тази година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт