728 x 90

София 2019: SUV-мания и в луксозния сегмент

Безспорно най-бурно растящата моделна гама в последните години е тази на кросоувър автомобилите, като започнем от най-малките и стигнем до най-внушителните представители на премиум марките. Абсолютно сигурно е и че те ще бъдат най-интересни за посетителите на най-важното автомобилно събитие в България за 2019 г. – международният Автомобилен салон София, който ще се проведе от

Безспорно най-бурно растящата моделна гама в последните години е тази на кросоувър автомобилите, като започнем от най-малките и стигнем до най-внушителните представители на премиум марките. Абсолютно сигурно е и че те ще бъдат най-интересни за посетителите на най-важното автомобилно събитие в България за 2019 г. – международният Автомобилен салон София, който ще се проведе от 12 до 20 октомври в "Интер Експо Център".

Land Rover ще представи лимитираната серия Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition. Проектиран като върховото изпълнение в гамата на Velar, новият модел е разработен от Special Vehicle Operations и се задвижва от 5,0-литров двигател V8 с 550 к.с. и суперчарджър. Най-мощният Velar ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди и може да достигне скорост от 274 км/ч.

Моделът се отличава с нова предна броня с по-големи въздухозаборници, нова радиаторна решетка и долни странични оригинални протектори. Силно преработена е и задната броня с вграден четворен ауспух. Кора под трансмисионния тунел помага за още по-добрата аеродинамичност. Ексклузивността на този супер автомобил се засилва и от факта, че този модел ще бъде достъпен за покупка само в рамките на 1 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт