728 x 90

Франкфурт 2019: Премиум кросоувъри от Great Wall

Луксозният бренд Wey, както и се очакваше, все пак взима участие в Автосалон Франкфурт 2019. Марката Wey беше създадена преди 3 години и влиза в корпорацията Great Wall. Основна част от експозицията във Франкфурт на Майн тези дни е пълната гама на Wey и великолепният електрифициран кросоувър Wey-S. Независимо, че машината се намра в стадий

Луксозният бренд Wey, както и се очакваше, все пак взима участие в Автосалон Франкфурт 2019. Марката Wey беше създадена преди 3 години и влиза в корпорацията Great Wall.

Основна част от експозицията във Франкфурт на Майн тези дни е пълната гама на Wey и великолепният електрифициран кросоувър Wey-S. Независимо, че машината се намра в стадий концептуална версия, разработчикът отбелязва, че именно по мотиви от тази кола ще бъде създаден новият градски кросоувър VV5 от второ поколение.

Съвокупната мощност на силовата установка в автомобила съставлява 354 конски сили. До първата стотица машината се ускорява за 4.9 секунди, а едно зареждане на акумулатора стига за 400 км път.

На пазара в Европа луксозните кросоувъри ще излязат след две години и първоначално ще бъдат достъпни именно в хибридни и електрифицирани модификации. След това в продажба ще излезнат и версии с бензинови двигатели.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт