728 x 90

София 2019: Идват шефовете на Subaru Europe и Subaru Italia

    Президентът на Subaru Europe Кубота и президентът на официалния представител на Subaru за България – Subaru Italia Кошимизу ще присъстват на официалното откриване на Автосалона, както и на пресконференцията на Subaru на 11 октомври. През 2017 г. друг представител на Subaru Europe – директорът Маркетинг и Продажби, Дейвид Дело Стрито уважи изложението. SUBARU FORESTER CUT

    Президентът на Subaru Europe Кубота и президентът на официалния представител на Subaru за България – Subaru Italia Кошимизу ще присъстват на официалното откриване на Автосалона, както и на пресконференцията на Subaru на 11 октомври. През 2017 г. друг представител на Subaru Europe – директорът Маркетинг и Продажби, Дейвид Дело Стрито уважи изложението.

    SUBARU FORESTER CUT MODEL
    Ексклузивен експонат – разрязан модел на новия FORESTER ще бъде показан на щанда на Subaru, за да демонстрира нагледно разположението на отделните компоненти на автомобила и новата задвижваща система SUBARU e-BOXER. Експонатът беше част от изложенията в Женева и Барселона по-рано през годината.

    SUBARU XV e-BOXER – градски стил и спортен характер
    От своето представяне през 2017 г. SUBARU XV се превърна в популярен избор на клиентите на Subaru, превръщайки се в найпродавания модел на Subaru в Европа през изминалата 2018 година. SUBARU XV е ключов модел, който въплъщава основните ценности на марката: SAFE, FUN, TOUGH.  
    Моделът създава уникално усещане за шофиране благодарение на технологиите на Subaru, които осигуряват висока ефективност, комфорт, безопасност и надеждност. SUBARU XV е произведен на изцяло новата Глобална Платформа на Subaru (SGP), която повишава безопасността и осигурява повече удоволствие и спокойствие по време на шофиране. Новата платформа допринася за постигнето на високи нива на безопасност при сблъсък и избягване на опасности, изключително пътно поведение и комфортно пътуване.
    Външният вид на SUBARU XV e-BOXER изразява неговия солиден характер, както и градската му приспособимост и подсказва за неограничените му възможности да отиде навсякъде. Свежата цветова гама на новия SUBARU XV e-BOXER се допълва с ексклузивен нов цвят – Lagoon Blue Pearl.

    OUTBACK 4ADVENTURE
    Специалната версия OUTBACK 4ADVENTURE е задвижвана от 2.5-литров хоризонтално разположен бензинов двигател с максимална мощност от 175 к.с. Приключенският дух на 4ADVENTURE се допълва от черна предна решетка, черни 18-инчови лети джанти и черни предпазни елементи. Интериорните приключенски подобрения също не липсват – 4ADVENTURE вече разполага и с водоустойчива тапицерия на седалките и се предлага в два вълнуващи цвята – Magnetite Gray Metallic и Wilderness Green Metallic. Сред експонатите в София ще е и обновеният LEVORG, който вече се задвижва от 2.0-литров атмосферен двигател BOXER и SUBARU XV 1.6i.

    LEVORG модел 2019
    Най-новото превъплъщение на LEVORG съчетава уникалния и отличителен образ на динамичен комби автомобил с практичността на сигурна семейна кола. LEVORG модел 2019, предназначен за Европа е с нов преден капак и се задвижва с нов 2.0-литров атмосферен двигател, съчетан със Symmetrical All-Wheel Drive и трансмисия Lineartronic. Този модел предлага високи нива на безопасност със своя разширени функции за безопасност и подобрения в технологията EyeSight за подпомагане на водача, в състояние да открие по-бързо възможни препятствия на пътя.
     
    SUBARU SAFE5 – удължена гаранция за всички автомобили Subaru
    В допълнение на стандартната гаранция на производителя на автомобила от 3 години или 100 000 км се предоставя програмата SUBARUSAFE5 – Удължена гаранция от 2 години без ограничение на пробега. Удължената гаранция влиза в сила от деня след изтичане на срока на гаранцията на производителя от 3 години или 100 000 км (което събитие се случи първо). Започвайки от тази дата, удължената гаранция ще продължи 2 допълнителни години, без ограничения в пробега.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт