728 x 90

Honda Jazz дебютира с нова хибридна система

Honda Jazz дебютира с нова хибридна система

Honda показа четвъртото поколение Jazz по време на Автосалон Токио 2019. Машината се появи с нов дизайн и нова задвижваща хибридна система. В зависимост от желанията на клиента, Jazz ще се предлага в пет нива на оборудване – Basic, Home, Ness, Crosstar и Luxe. Последното идва с кожена тапицерия, 16-цолови колела и допълнителни декоративни елементи. За

Honda показа четвъртото поколение Jazz по време на Автосалон Токио 2019. Машината се появи с нов дизайн и нова задвижваща хибридна система.

В зависимост от желанията на клиента, Jazz ще се предлага в пет нива на оборудване – Basic, Home, Ness, Crosstar и Luxe. Последното идва с кожена тапицерия, 16-цолови колела и допълнителни декоративни елементи.

За жалост, японците не разпространяват точни данни за новия хибрид. Все пак знаем, че става дума за двумоторна система от ново поколение, която ще бъде споделена със следващия Accord. Honda обещава фокус върху електрическото задвижване, а не върху тягата от ДВГ.

Дебют в новия Jazz прави и системата Connect, която предлага управление на някои от функциите на колата дистанционно чрез приложение за смартфон. Освен това, машината ще изпраща сигнал до аварийните служби в случай на инцидент.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт