728 x 90

Видео: Кросоувър от Hyundai със скрити фарове

Видео: Кросоувър от Hyundai със скрити фарове

На автомобилното изложение в Лос Анджелис в края на ноември Хюндай ще представи иновационен компактен кросоувър с плъг-ин хибридна силова установка. За съжаление, това не е производствен модел, а друга – вече седма – концепция, демонстрираща развитието на новата фирмена стилистика „Sensuous Sportiness”. Както казва шефът на дизайнерския център в Hyundai Сан-Юп Ли, неговият екип

На автомобилното изложение в Лос Анджелис в края на ноември Хюндай ще представи иновационен компактен кросоувър с плъг-ин хибридна силова установка. За съжаление, това не е производствен модел, а друга – вече седма – концепция, демонстрираща развитието на новата фирмена стилистика „Sensuous Sportiness”.

Както казва шефът на дизайнерския център в Hyundai Сан-Юп Ли, неговият екип търси иновативни решения, които ще увеличат емоционалния компонент на опита от използването на автомобилите от марката. Повърхностите на концептуалния кросоувър са проектирани така, че изглеждат като едно цяло, а формите му нямат ясно изразени граници.

Един от основните „елементи“ – предната част със скрити фарове, напомня миналогодишната концепция Le Fil Rouge и обновения Grandeur. Решетката на радиатора е „динамична“ – при движение всяка от нейните клетки се движи в предварително определена последователност, което не само дава интересен визуален ефект, но и подобрява аеродинамичните характеристики.

Данни за силовата установка засега липсват, а и те не са особено важни, тъй като това е шоукар без серийни перспективи. В същото време новата кола може да се разглежда като ранен предвестник на градски кросоувър от следваща генерация.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт