728 x 90

VW с миниван върху платформата MQB

Фолксваген представи миниван под името Viloran, който стана най-големия модел на марката, построен върху модулната платформа MQB. Премиерата на автомобила се състоя в рамките на Автосалон Гуанджоу 2019. Дължината на Volkswagen Viloran съставлява 5300 мм, широчината – 2000 мм, а размерът на колесната база е равен на 3180 милиметра. По този начин, новата кола се

Фолксваген представи миниван под името Viloran, който стана най-големия модел на марката, построен върху модулната платформа MQB. Премиерата на автомобила се състоя в рамките на Автосалон Гуанджоу 2019. Дължината на Volkswagen Viloran съставлява 5300 мм, широчината – 2000 мм, а размерът на колесната база е равен на 3180 милиметра. По този начин, новата кола се е получила примерно с половин метър по-дълга от VW Sharan.

Миниванът е получил салон с формула на седалките 2+2+3. В средната редица са поместени две отделни кресла с електрическо регулиране и поставки за краката. В разположение на пътниците има панорамен покрив и тризонов климатроник. В списъка с оборудване влизат адаптивен круиз контрол, система за кръгов обзор и асистент за движение в натоварен градски трафик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт