728 x 90

Sony показа автомобил по време на технологично изложение в Лас Вегас

На току-що стартиралото технологично изложение Consumer Electronics Show в Лас Вегас Sony изненада аудиторията с концептуална разработка за автомобил. Базираният в Токио технологичен гигант нарича возилото Vision-S и му дава напредничава система за автономно шофиране. На помощ за разработката на студията идват компании като Nvidia, Continental, Bosch, ZF и Qualcomm. Кабината на концепта предлага отделни места

На току-що стартиралото технологично изложение Consumer Electronics Show в Лас Вегас Sony изненада аудиторията с концептуална разработка за автомобил.

Базираният в Токио технологичен гигант нарича возилото Vision-S и му дава напредничава система за автономно шофиране. На помощ за разработката на студията идват компании като Nvidia, Continental, Bosch, ZF и Qualcomm.

Кабината на концепта предлага отделни места за четири пътника, а покривът е изцяло стъклен. 33 сензора и камери следят движението на околните участници в движението във всеки момент, за да управляват адекватно системната за безпилотно шофиране.

Задвижването идва от два електромотора, всеки с мощност от 268 к.с. Sony обещава ускорение до 100 км/ч за около четири секунди и топ скорост от приблизително 250 км/ч.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт