728 x 90

Китай показва на Женева 2020 кросоувъра Changan Uni-T

До автомобилното изложение в Женева през март тази година не остана много време и затова компаниите започнаха да подгряват участието с новини за експонатите си. Китайската Changan е една от първите, която анонсира премиерата си. Фирмата за пръв път ще участва на автосалона в Женева, като досега се е представяла на мотор-шоуто във Франкфурт. Сега

До автомобилното изложение в Женева през март тази година не остана много време и затова компаниите започнаха да подгряват участието с новини за експонатите си. Китайската Changan е една от първите, която анонсира премиерата си.

Фирмата за пръв път ще участва на автосалона в Женева, като досега се е представяла на мотор-шоуто във Франкфурт. Сега китайците ще покажат новия паркетник Changan Uni-T.

Кросоувърът с дължина 4515 мм и колесна база 2710 мм е решен в нов, по-смел стил и не прилича на досегашните модели на компанията. Сред особеностите са: изцяло диодна оптика, прибиращи се дръжки на предните врати, раздвоен спойлер на петата врата и трапецовидни изпускателни тръби на ауспуха.

Заявено е, че Changan Uni-T ще има колела с диаметър от 17 до 19 цола. Интериорът засега е засекретен, а от техническите подробности е известно само, че кросоувърът ще се задвижва от турбомотори с обем 1,5 и 2,0 литра. Освен това, едва ли ще има 4х4.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт