728 x 90

Женева 2020: Премиера за новото поколение VW Golf GTI

Женева 2020: Премиера за новото поколение VW Golf GTI

Германската компания Фолксваген ще представи хечбека VW Golf GTI от ново поколение на Автосалон Женева през март. Това беше съобщено от Autocar с източник представители на немския бренд. Производството на автомобила ще бъде организирано на завода във Волфсбург. Съдейки по шпионските фотографии, колата ще се отличава от сегашния модел с увеличен релефен капак, съвършенно различно

Германската компания Фолксваген ще представи хечбека VW Golf GTI от ново поколение на Автосалон Женева през март. Това беше съобщено от Autocar с източник представители на немския бренд. Производството на автомобила ще бъде организирано на завода във Волфсбург.

Съдейки по шпионските фотографии, колата ще се отличава от сегашния модел с увеличен релефен капак, съвършенно различно друга оптика, обединена с тънка радиаторна решетка, както и по-ниска линия на покрива. Volkswagen Golf GTI ще получи спортна отделителна система, червени спирачни системи и големи въздухозаборници.

Автомобилът ще бъде изграден върху модернизираната платформа MQB. Хечбекът ще получи окачване тип "Макферсън" отпред и многолостов отзад. Всички останали технически данни засега се пазят в тайна.

По неофициални данни, VW Golf GTI може да бъде закупен в два варианта мощност – 245 и 290 конски сили. Топ версията може да се ускорява от място до 100 км/ч за по-малко от шест секунди с максимална скорост 250 км в час.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт