728 x 90

Женева 2020: Hyundai изважда концепта "Пророчество" (видео)

Компания Hyundai показа тийзъри (рисунки и видео) на свой нов концепт, който ще докара на Автосалон Женева 2020 следващия месец. Това ще бъде елмобил, който е получил името Prophecy, което в превод от английски означава "Пророчество". Създателите на прототипа разказаха, че автомобилът е създаден в съответствие с фирмената философия на дизайна Sensuous Sportiness ("Чувствена спортност")

Компания Hyundai показа тийзъри (рисунки и видео) на свой нов концепт, който ще докара на Автосалон Женева 2020 следващия месец. Това ще бъде елмобил, който е получил името Prophecy, което в превод от английски означава "Пророчество".

Създателите на прототипа разказаха, че автомобилът е създаден в съответствие с фирмената философия на дизайна Sensuous Sportiness ("Чувствена спортност") и не следва тенденциите, а подчертава "вечната красота, която ще издържи на изпитанието на времето". Трябва да се отбележи, че наименованието "Пророчество" е избрано не случайно – концептът определя дизайна на бъдещите елмобили на Hyundai.

Благодарение на тийзърите може да се види, че Hyundai Prophecy има оригинална светлинна "планка"-спойлер, както и задна броня, в която, сякаш, има голямо светодиодно табло, "демонстриращо" стоп-сигнали. Отпред има LED фарове и "празна" предна решетка. Трябва да се отбележат и разширените арки на колелата.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт