728 x 90

Това е новият Hyundai i20 преди официалния му дебют

Това е новият Hyundai i20 преди официалния му дебют

Някой от стотиците сайтове, пишещи на автомобилна тематика, реши да наруши ембаргото на Hyundai и да разпространи официалните снимки на следващото поколение i20 далеч преди неговия дебют. Изтеклите снимки показват малкия хечбек в целия му блясък, поне отвън. Откриваме доста по-агресивно изглеждащ автомобил от днешния i20 с леко променени пропорции и доста къси надвеси. От

Някой от стотиците сайтове, пишещи на автомобилна тематика, реши да наруши ембаргото на Hyundai и да разпространи официалните снимки на следващото поколение i20 далеч преди неговия дебют.

Изтеклите снимки показват малкия хечбек в целия му блясък, поне отвън. Откриваме доста по-агресивно изглеждащ автомобил от днешния i20 с леко променени пропорции и доста къси надвеси.

От снимките, а и от прес съобщение на марката от по-рано този месец, разбираме, че i20 ще стане първият модел на фирмата, който ще представи новия дизайнерски език на бранда Sensuous Sportiness в Европа.

Hyundai обещава изцяло нов интериор също така, като фокусът ще пада върху двата големи 10.25-инчови дисплея. Единият от тях ще отговаря за инфотейнмънт системата, а другият – за инструментното табло за шофьора.

Що се отнася до двигателите, засега няма официална информация, но очакваме под капака да открием нов 1.0-литров турбо агрегат, споделян с актуалния KIA Picanto.

Новото поколение на модела ще дебютира официално пред публика на 3 март тази година по време на изложението в Женева.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт