728 x 90

Отложиха Фестивала на Скоростта в Гуудууд заради коронавирус

Напълно очаквано глобалната епидемия от COVID-19 взе поредната си жертва. Този път заболяването наложи организаторите на Фестивала на Скоростта в Гуудууд да отложат събитието за по-късна дата. Оригинално то трябваше да се проведе между 9 и 12 юли, но новата дата ще бъде към края на лятото и дори през есента. Конкретната дата ще бъде

Напълно очаквано глобалната епидемия от COVID-19 взе поредната си жертва. Този път заболяването наложи организаторите на Фестивала на Скоростта в Гуудууд да отложат събитието за по-късна дата.

Оригинално то трябваше да се проведе между 9 и 12 юли, но новата дата ще бъде към края на лятото и дори през есента. Конкретната дата ще бъде обявена скоро.

Добрата новина е, че тези, които вече имат билети за скоростното събитие, ще могат да влязат на него и на новата му дата без необходимост от каквато и да е заверка.

Bonhams ще проведе традиционния си търг с автомобили по време на Goodwood Festival of Speed, като засега се планира това да се случи при затворени врати и при онлайн излъчване.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт