728 x 90

Volkswagen с виртуален автомобилен салон до 17 април

Поради отмяната на автомобилния салон в Женева в началото на миналия месец, редица марки не успяха да изложат пред потребителите новите си модели. Във време на извънредно положение идва ред на извънредни решения – Volkswagen подготви виртуално изложение, което показва най-актуалните представители на немската марка. Салона можете да откриете на този линк като активен той

Поради отмяната на автомобилния салон в Женева в началото на миналия месец, редица марки не успяха да изложат пред потребителите новите си модели.

Във време на извънредно положение идва ред на извънредни решения – Volkswagen подготви виртуално изложение, което показва най-актуалните представители на немската марка.

Салона можете да откриете на този линк като активен той ще бъде до 17 април. Можете да разгледате всички модели на марката отвън в триизмерни изображения, а при някои от по-важните се предлага и възможност за смяна на цветовете.

„Радвам се, че маркетинговият ни екип успя да предостави нашия щанд на разположение на всички посетители, въпреки отмяната на автомобилното изложение в Женева. На практика те могат да изпитат вниманието на нашия екип към детайлите при представянето на това шоу и акцентите на нашите продукт," коментира Юрген Стакман, член на Управителния съвет на марката Volkswagen.

"Още веднъж това показва, че специалните ситуации изискват специални решения. Ние сме убедени, че ще можем да достигнем още повече хора в бъдеще чрез виртуални посещения на шоу в допълнение към реалната презентация на превозните средства."

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт