728 x 90

Изложението в Пекин се мести за края на септември

Отложеният поради кризата с коронавирус салон в Пекин има нова дата за своето провеждане. Оригиналните дати за изложението бяха между 21 и 30 април, но по новото разписание то се мести за 26 септември – 5 октомври. Първоначално за такава възможност беше съобщено от Automotive News, но скоро след това информацията беше потвърдена от самите

Отложеният поради кризата с коронавирус салон в Пекин има нова дата за своето провеждане. Оригиналните дати за изложението бяха между 21 и 30 април, но по новото разписание то се мести за 26 септември – 5 октомври.

Първоначално за такава възможност беше съобщено от Automotive News, но скоро след това информацията беше потвърдена от самите организатори.

От началото на пандемията с COVID-19 до ден днешен броят на големите автомобилни събития, които бяха отменени или отложени, набъбва с всеки ден.

Списъкът в момента включва изложенията в Женева, Ню Йорк, Пекин, Детройт и Париж, а към тях се присъединява Goodwood Festival of Speed, както и няколко старта от Формула 1.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт