728 x 90

Над 15 хиляди посетиха Автосалон София 2015 през първия уикенд

Над 15 хиляди посетиха Автосалон София 2015 през първия уикенд

Предварителните очаквания, че Автомобилен Салон София 2015 ще се превръне в едно от най-успешните изложения досега се оправдават напълно. Такова автомобилно чудо не е наблюдавано от години. И наистина има защо: в София си дават среща стотина премиери на коли, показани на последните изложения във Франкфурт, Женева, Париж и Китай. Показателен за интереса е и

Предварителните очаквания, че Автомобилен Салон София 2015 ще се превръне в едно от най-успешните изложения досега се оправдават напълно. Такова автомобилно чудо не е наблюдавано от години. И наистина има защо: в София си дават среща стотина премиери на коли, показани на последните изложения във Франкфурт, Женева, Париж и Китай.

Показателен за интереса е и фактът, че до момента са акредитирани над 300 журналисти, сред които медии от Италия, Румъния, Македония, Сърбия и Полша. За първи път броят на чуждестранните медии надхвърля кота 80.

В Интер Експо Център в София през уикенда дойдоха повече от 15 000 приятели на автомобилната магия. Имаше хора от всички краища на страната, които останаха доволни от огромната ескпозиция, която им бе предоставена в шест зали. Някои споделиха, че ще трябва отново да пътуват до София, за да доразгледат всичко показано.

По традиция в дните на изложението се продават много автомобили, тъй като дилърите предлагат много изгодни условия и актративни подаръци. Тази година сделките в първите два дни са повече от когато и да било. Рекордът засега принадлежи на клиент, закупил общо 4 автомобила Citroen наведнъж на щанда на Автомотор Корпорация.

Снимки във фотогалерия, част 2: Тодор Стойков

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт