728 x 90

Фейслифт на Mazda2 с дебют на Париж 2010

    На тазгодишното мотошоу в Париж през октомври, японският автомобилен производител Mazda ще фокусира вниманието с новите си постижения в областта на ниската консумация на гориво и редуциране на вредните емисии. Mazda2 – „Автомобил на годината за 2008 г.“, е с фейслифт. Европремиерата на модела в Париж включва следните ключови промени: обновени щрихи на уникалните фирмени

    На тазгодишното мотошоу в Париж през октомври, японският автомобилен производител Mazda ще фокусира вниманието с новите си постижения в областта на ниската консумация на гориво и редуциране на вредните емисии. Mazda2 – „Автомобил на годината за 2008 г.“, е с фейслифт. Европремиерата на модела в Париж включва следните ключови промени: обновени щрихи на уникалните фирмени челни линии и ъпгрейдван интериор, Euro V за линията двигатели, подобрено шаси за по-голям комфорт, както и версии с автоматични трансмисии.
    Освен фейслифта на Mazda2, посетителите на автоизложението в Париж ще може да видят ъпгрейд на дизела на „тройката“ и „петицата“ – MZ-CD 1.6, с разхода на гориво 4,4 л/100км за Mazda3 и 5,2 л/100 км за Mazda5. 

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт