728 x 90

Балкан Стар с атрактивни предложения в Пловдив

Като традиционен изложител на Международния технически панаир Пловдив, тази година Балкан Стар разшири присъствието си в рамките на автомобилния салон, като освен най-новите продукти от марките, които представлява, запознава посетителите и с най-атрактивните услуги, създадени за клиенти на компанията. „За нас е изключително важно посетителите на щанда на Балкан Стар да усетят духа на настоящата

Като традиционен изложител на Международния технически панаир Пловдив, тази година Балкан Стар разшири присъствието си в рамките на автомобилния салон, като освен най-новите продукти от марките, които представлява, запознава посетителите и с най-атрактивните услуги, създадени за клиенти на компанията. „За нас е изключително важно посетителите на щанда на Балкан Стар да усетят духа на настоящата стратегия на компанията, а именно да предложим на клиентите си цялостно решение на мобилността.”, коментира г-н Филип Китов, директор маркетинг и комуникации в Балкан Стар. „Освен леки, лекотоварни, товарни автомобили и автобуси от редица различни марки, Балкан Стар предлага и възможности за обратно изкупуване и продажба на употребявани автомобили, както и редица финансови, лизингови решения и застраховки, в партньорство с Алинац. При нас клиентът може да намери и пълен набор от следпродажбени услуги, а ние непрестанно се стремим да разработваме нови продукти, за да сме полезни и привлекателни за клиентите”, допълва г-н Китов.

Mercedes-Benz леки автомобили
Премиера на щанда на Mercedes-Benz е последното поколение на кросоувъра R-Class – един от най-практичните и многофункционални представители на бранда с трилъчната звезда. Моделът е традиционно харесван като семеен автомобил и същевременно предпочитан от бизнес клиентите, заради луксозното изпълнение и възможността за ползване на данъчен кредит. Новият R-Class впечатлява с поразителен дизайн и още по-ефективни двигатели. Освен него за първи път на автосалон у нас Mercedes-Benz показва и наскоро претърпелият обновяване култов SUV модел Mercedes GL-Class. На щанда са представени и ML-Class, E-Class, E-Class Coupe Sport Edition и разбира се флагманът на марката Mercedes-Benz S-Class. Атрактивни условия за клиентите на Mercedes има за моделите C-Class и GLK-Class, които се предлагат със специални пакети, даващи ценово предимство на клиента, по време на изложението. Новост при марката е и удължената гаранция StarService – сега вече 4 години или 200 000 км за всички нови леки автомобили.

Mitsubishi Motors
Премиерата за Балкан Стар Мотърс е новото попълнение в моделната гама на японската марка – кросоувърът Mitsubishi ASX, чиято продажба официално стартира в средата на юли 2010 г. С изцяло новия си модел, Mitsubishi прави още един крачка в посока постигане на практичност и природосъобразност при съвременните автомобили. С него марката представя и своя нов двигател – дизелов MIVEC, разработен от Mitsubishi Motors Corporation и Mitsubishi Heavy Industries. Mitsubishi ASX е конструиран на основата на най-продавания модел на „трите диаманта” у нас – популярния Outlander. Последното поколение на Outlander, чиито продажби стартираха тази година, също е сред премиерите на салона. Автомобилът е с променена визия, нов 2,2-литров DI-D двигател, автоматична скоростна кутия с двоен съединител TC-SST и възможност за ползване на данъчен кредит. Почитателите на марката ще се радват и на Lancer Ralliart, който е оборудван с 2.0-литров Turbo MIVEC двигател и разполага с мощност от 240 к.с. и двоен съединител TC-SSТ. Позициониран между Lancer и неговия рали брат Lancer Evolution, Lancer Ralliart  е добро решение за клиентите с по-нетрадиционен и спортен дух. По време на Автосалон Пловдив 2010 любителите на Mitsubishi ще могат да се възползват и от специалните условия за цялата моделна гама на марката.

Лекотоварни и товарни автомобили
Oбновените Mercedes-Benz Vito и Viano пристигат за изложението в Пловдив само броени дни след своята европейска премиера в Хановер. И двата автомобила са претърпели подобрения в дизайна, организацията на вътрешното пространство и разполагат с нови двигатели, окачване, скоростни кутии и редица технологични постижения на марката като  BlueEfficiency, системата Eco Start-Stopp и др. Впечатляващ представител на щанда безспорно е тежкотоварният модел Mercedes-Benz Actros, предназначен за превоз на дълги разстояния, който разполага с удобствата на мегаспейс кабина и силата на 6 цилиндров, V-образен двигател. На щанда на Балкан Стар е изложен и лекотоварният представител Mitsubishi Fuso Canter с товарен фургон, 145к.с.и 7.5 тона общо тегло.

Атрактивни услуги
Едно от най-новите предложения на Балкан Стар е услуга Business Premium Solution, която дава възможност на бизнес клиенти да ползват леки автомобили под наем, като в месечната вноска могат да бъдат включени разходите по финансиране, застраховане, сервизиране и поддръжка. По този начин клиентът изцяло поверява грижите за своя автопарк на Балкан Стар и се концентрира върху бизнеса си. Програмата за следпродажбено обслужване на леки автомобили Mercedes-Benz се нарича StarService и вече се предлага с нови параметри.  Всеки нов автомобил от гамата леки автомобили на Mercedes се ползва от удължена гаранция – 4 години или 200 000 км, което събиите настъпи първо. За клиентите на немската марка Балкан Стар предлага още една привлекателна възможност за гарантиране на спокойствие на пътя и финансова сигурност. При покупка на нов лек автомобил клиентът може да сключи сервизен договор, срещу определена годишна  вноска, която зависи от включените сервизни услуги, пробега и продължителността, като по този начин обезпечава безпроблемната експлоатация на своя автомобил.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт