728 x 90

Ел-Ей 2010: Концептуалният Nissan Ellure (+видео)

    Японското возило е предназначено за изтънчените и бунтарски настроени дами В Лос Анджелис Nissan показа впечатляващия концептуален седан Ellure. Като дългогодишен иноватор в индустрията и по-специално в дизайна на седаните – оригиналният Datsun 510 и многобройните поколения Nissan Maximas, Altimas и Sentras, Nissan винаги е имал афинитет към формата и неговите купувачи. Би трябвало да

    Японското возило е предназначено за изтънчените и бунтарски настроени дами

    В Лос Анджелис Nissan показа впечатляващия концептуален седан Ellure. Като дългогодишен иноватор в индустрията и по-специално в дизайна на седаните – оригиналният Datsun 510 и многобройните поколения Nissan Maximas, Altimas и Sentras, Nissan винаги е имал афинитет към формата и неговите купувачи. Би трябвало да е изненада, че в среда, в която традиционните клиенти мигрират към алтернативите, като купе и SUV, се появява съблазнителната концепция Nissan Ellure, която прави световен дебют в Калифорния.
    "Въпреки че не е предназначен все още за пазара, Ellure потвърждава намерението на Nissan да бъде силен играч в сегмента седан в продължение на много години напред. Като израз на нашата дългосрочна визия за следващото поколение голям седан, Ellure ни позволява да се въведе нова концепция за сегмента – с ежедневна функционалност, но по-емоционален и тайнствен, за атмосферата на живота след слънце. Особено е подходящ за изтънчените и бунтарски жени между 30 и 50" – сподели Широ Накамура, старши вицепрезидент и творчески шеф на Nissan Motor Co., Ltd.
    В хибридния концепт Nissan Ellure задвижването е замислено като компресорен 2,5-литров редови 4-цилиндров двигател с Dual Clutch Control и 25 кВт елмотор, съчетано с Xtronic CVT™ и предни задвижващи колела.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт