728 x 90

Поредно благотворително возило от WD-40

    Американската компания за автокозметика WD-40, която лансира продуктите си в повече от 160 държави (у нас се представлява от Бомар – bomarbg.eu), е известна и с благотворителната си дейност. Неотдавна фирмата от Сан Диего даде $300 000 за благотворителност за деца, а сега нае телевизионната звезда Чип Фус за дизайнер и мениджър на тазгодишната си

    Американската компания за автокозметика WD-40, която лансира продуктите си в повече от 160 държави (у нас се представлява от Бомар – bomarbg.eu), е известна и с благотворителната си дейност. Неотдавна фирмата от Сан Диего даде $300 000 за благотворителност за деца, а сега нае телевизионната звезда Чип Фус за дизайнер и мениджър на тазгодишната си кола WD-40/SEMA Cares Vehicle, която ще бъде показана на световноизвестното тунинг шоу SEMA в Лас Вегас (1-4 ноември). На 21 януари автомобилът ще бъде изложен на търг на Barrett-Jackson Classic Car Show and Auction в Скотисдейл, Аризона. Парите също ще бъде отделени за детска благотворителност.
    Това е третата поредна година, в която WD-40 си партнира със SEMA. През 2009 г. Camaro от WD-40 беше изтъргуван благотворително за $75 000. През миналата Mustang от WD-40 пък беше продаден за $200 000, а сегашното возило се пази в тайна засега.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт