728 x 90

Франкфурт 2011 разбива рекорди – поне 89 световни премиери!

Поне 89 световни премиери се очакват на започващия на 15 септември 64-и международен автосалон. Шоуто край река Майн се очаква да бъде най-атрактивно и посетено за новия век. Не се и съмнявайте, че екипът на autoclub.bg ще бъде в просторните халета сред мечтаните реални коли и концепти и ще ви направи съпричастни към това великолепно

Поне 89 световни премиери се очакват на започващия на 15 септември 64-и международен автосалон. Шоуто край река Майн се очаква да бъде най-атрактивно и посетено за новия век. Не се и съмнявайте, че екипът на autoclub.bg ще бъде в просторните халета сред мечтаните реални коли и концепти и ще ви направи съпричастни към това великолепно шоу.
"Ще има не само повече световни премиери, повече изложители и по-голяма изложбена площ. Мотото на изложението IAA е "бъдещето е стандарт" и подчертава високите стандарти, които издига този международен търговски панаир", подчертава Матиас Висман, председател на Асоциацията на автомобилната индустрия (VDA) на пресконференция във Франкфурт на Майн.64-ото изложение IAA на 15 Септември ще бъде открито лично от федералния канцлер Ангела Меркел.
"С 235 000 квадратни метра изложбена площ, ние сме по-добре  от 2009 г. (195 000 кв. м) и дори ще надминем най-високото ниво през 2007 г. (225 000 кв. м). Броят на изложителите в сравнение  с 2009 г. (781) се увеличава с една четвърт. Към днешна дата имаме регистрирани 1007 изложители от 32 страни", доволен е Висман.
"Посетителите могат да очакват експлозия на иновациите. Само производителите на автомобили ще представят 89 световни премиери във Франкфурт, 45 идват от немски производители. Новините са почти два пъти повече от 2009 г. и надвишават тези отпреди 4 години, когато нямаше и помен от финансовата криза. Още 94 световни премиери ще има и от доставчиците ", казва Висман. ни те бяха
Организаторите очакват броят на посетителите да наближи 1 милион. Преди две години те бяха 800 хиляди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт