728 x 90

Пълен успех на Франкфурт 2011: над 900 000 посетители!

"Това 64-то автомобилно изложение във Франкфурт бе едно от най-силните в 60-годишната му история.  Именно в тези времена на сътресения на финансовите пазари, IAA изпраща силни сигнали на стабилност в производството на автомобили. Политиците тук  могат да видят колко е силен този производствен сектор, както и иновативните послания за бъдещето, което е характерно за тази

"Това 64-то автомобилно изложение във Франкфурт бе едно от най-силните в 60-годишната му история.  Именно в тези времена на сътресения на финансовите пазари, IAA изпраща силни сигнали на стабилност в производството на автомобили. Политиците тук  могат да видят колко е силен този производствен сектор, както и иновативните послания за бъдещето, което е характерно за тази индустрия", доволен е Матиас Висман, председател на Германската асоциация на автомобилната индустрия (VDA) часове преди приключването на салона край река Майн.
Според Висман тази година автомобилното шоу е използвано за платформата за диалог между политиката и бизнеса е "по-голяма и по-важня от всякога." Салонът бе посетен от германският канцлер Ангела Меркел, няколко членове на правителството и много премиери от чужбина.
Изложителите (1012) са повече от всякога. По-голяма бе и изложбената площ (235,000 кв. м),  а световните премиери – 183. Организаторите очакваха, че в крайна сметка над 900 000 души ще са разгледали стотиците иновационни модели в огромните халета във Франкфурт. Това е  с около 10 процента повече в сравнение с 2009-а. Един от пет посетители идват от чужбина. От тях пък всеки пети е от Азия. Преди  две години всеки осми чужденец е идвал от Азия. Изложението са отразили над 12 000 журналисти от 98 страни. Със средна възраст от 35 години, посетителите на IAA са средно една година по-млади, отколкото на предишния салон.
Следващото 65-о изложение във Франкфурт ще се проведе от 12 до 22 септември 2013 г.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт