728 x 90

Автосалон Пловдив 2012: Дебют за Infiniti

    Infiniti ще участва за първи път в Международния технически панаир в Пловдив от 24 до 29 септември. Компанията ще изложи на щанда си последната версия на най-популярния си модел – FX, лимитирания ЕХ Black Sport, най-динамичния хибрид на планетата M35h и невероятно комфортния и елегантен кабриолет G Cabrio.Превърналият се в емблема на марката в Стария

    Infiniti ще участва за първи път в Международния технически панаир в Пловдив от 24 до 29 септември. Компанията ще изложи на щанда си последната версия на най-популярния си модел – FX, лимитирания ЕХ Black Sport, най-динамичния хибрид на планетата M35h и невероятно комфортния и елегантен кабриолет G Cabrio.
    Превърналият се в емблема на марката в Стария свят Infiniti FX е по-дръзък и по-отличителен от когато и да било. Най-новата модификация FX2012 представлява уникално съчетание на емоционален дизайн, вдъхновена динамика и съвременен лукс, благодарение на което прилича повече на спортен автомобил, отколкото на кросоувър. В резултат на внимателно осъществените промени в дизайна на предницата и най-вече на решетката, вдъхновена от превърналия се в легенда концептуален модел Essence, на предизвикателните нови цветове и на изключителните алуминиеви джанти, той предлага още по-силно излъчване на пътя от своя предшественик.
    Модификацията Infiniti EX Black Sport, изработена в лимитирана серия, се отличава със специална селекция от изкусителни детайли и изящна визия. Флагманът на EX серията е оборудван с мултимедийната система Connectiviti+ и най-усъвършенстваните системи за безопасност, включително предупреждение за опасност от челен сблъсък, предотвратяване на напускането на лентата и сигнализиране за обекти в „сляпото петно“.
    Infiniti M35h, който намери място в Книгата за рекордите на Гинес като най-бързо ускоряващия хибрид в света, се отличава с невероятно ниско за своя клас ниво на вредни емисии – 159 г/кг, което поставя автомобила под широкоразпространения праг на данъчно облагане. Последната модификация на екологичното луксозно превозно средство привлича и със забележителната си икономичност – бензиново-електрическото задвижване с мощност 364 к.с. се нуждае от едва 6,9 л/100 км в комбиниран цикъл на движение. И всичко това е постигнато без каквито и да било компромиси с динамичните показатели на M35h.
    Infiniti G37 Premium Cabrio се отличава с изключително богато оборудване и впечатляващи динамични характеристики. Той развива безпроблемно 250 км/ч и разполага с електрически сгъваем твърд покрив, който само за 25 секунди го превръща от елегантен спортен автомобил в прекрасен кабриолет с необичайните за този тип купе пълноценни и изключително комфортни четири места.
    „Витоша Ауто“ предлага цялата гама автомобили Infiniti с Dream Leasing. Чрез уникалната по рода си програма Total Ownership Experience компанията осигурява ненадминато обслужване. Освен бързите срокове за обслужване, VIP Service услугата от врата до врата, безплатен заместващ автомобил Infiniti, пълната гаранция и валидната в цяла Европа програма Infiniti Touring Assistance тя гарантира на своите клиенти онова специално отношение и внимание към детайла, което отличава обикновените от великите неща. „Витоша Ауто“ предлага и единствената в България програма Infiniti Fly Care Premium Service, при която изпраща и посреща клиента на летище София, за да обслужи автомобила му докато е в чужбина.
    Вярна на идеята да се грижи възможно най-добре за своите клиенти, компанията им предлага VIP зона за освежаване в рамките на щанда, допускът до която се осъществява чрез ключа на техния автомобил Infiniti.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт