728 x 90

Детройт 2013: Maserati Quattroporte с Bowers & Wilkins (видео)

    Името Мазерати се асоциира с елегантност, новаторство и ефективност. Име, което крещи с технологичните си иновации – симфония, която прави шофирането вълнуващо преживяване, далеч отвъд простото пътуване. В 2013 Maserati Quattroporte, което след месец ще дебютира на Автосалон Детройт 2013 NAIAS, за пръв път автомобилната компания се съюзява с Bowers & Wilkins, бренд съставен от

    Името Мазерати се асоциира с елегантност, новаторство и ефективност. Име, което крещи с технологичните си иновации – симфония, която прави шофирането вълнуващо преживяване, далеч отвъд простото пътуване. В 2013 Maserati Quattroporte, което след месец ще дебютира на Автосалон Детройт 2013 NAIAS, за пръв път автомобилната компания се съюзява с Bowers & Wilkins, бренд съставен от висока класа специалисти в областта на съраунд системите. С премиум звука на Bowers & Wilkins, предоставен като опция, 2013 Maserati Quattroporte е освен елегантна наслада за очите, и нежно качество за ушите.
    Относно техническите характеристики на новия луксозен седан Quattroporte, следва да се отбележи, че най-достъпната комплектация ще получи 3,0-литров турбомотор Pentastar V6 с мощност 404 к.с. и 550 Нм максимален въртящ момент. До 100 км/ч автомобилът се ускорява за 5,1 секунди, а максималната скорост е 285 км/ч. За взискателните клиенти се предлага версия с 3,8-литров турбиран двигател V8 с мощност 523 к.с. и 649 Нм максимален въртящ момент. При нея ускорението от място до 100 км/ч става за 4,7 секунди, а максималната скорост е 307 км/ч. Двата силови агрегата за дело на Ferrari и работят с 8-степенна автоматична трансмисия.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт