728 x 90

Автосалон Ню Йорк 2013: Изненадващ дебют за Kia Cerato с три врати

    Без да вдига много шум Kia направи световен дебют на автосалона в Ню Йорк на тривратата Forte Koup, позната у нас и на другите европейски пазари като Cerato. Версиите седан и хечбек дебютираха преди няколко месеца. На американския пазар тази киа ще се предлага в две модификации – EX и SX. Първата ще е обзаведна

    Без да вдига много шум Kia направи световен дебют на автосалона в Ню Йорк на тривратата Forte Koup, позната у нас и на другите европейски пазари като Cerato. Версиите седан и хечбек дебютираха преди няколко месеца.
    На американския пазар тази киа ще се предлага в две модификации – EX и SX. Първата ще е обзаведна с двулитров бензинов двигател с мощност 175 коня, която може да работи и с 6-степенен автомат. Втората версия ще разполага с 1,6-литров турбо мотор с мощност 204 коня, който ще може да се поръчва, както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с автоматична с възможност за превключване с пера от волана. 
    Южнокорейската кола ще разполага с екстри като камера за задно виждане, климатроник, навигация, подгряване на огледалата, безключово влизане в салона, 18-цилови джанти, възможност за слушане на интернет радио и светодиодни стопове.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт