728 x 90

Автосалон Женева 2015: Rinspeed е готов с автономната концепция Budii

Автосалон Женева 2015: Rinspeed е готов с автономната концепция Budii

Визията на автономното управление съвсем скоро ще се превърне в реалност и ще промени из основи взаимодействието между човека и автомобилите. Изследователските центрове от автомобилната индустрия вече трескаво работят върху техническите решения, прогресивните мислители като швейцарската фабрика за идеи Rinspeed вече имат конкретна идея за това как автоматизираният частен транспорт ще преобрази колите и връзката

Визията на автономното управление съвсем скоро ще се превърне в реалност и ще промени из основи взаимодействието между човека и автомобилите. Изследователските центрове от автомобилната индустрия вече трескаво работят върху техническите решения, прогресивните мислители като швейцарската фабрика за идеи Rinspeed вече имат конкретна идея за това как автоматизираният частен транспорт ще преобрази колите и връзката човек-машина в тях.

Концептуалният Rinspeed Budii, който ще дебютира на домашния Автосалон Женева 2015 в началото на следващия месец, е поредното решение за самоуправляем "приятел на колела". Rinspeed Budii е 21-ият прототип на швейцарската "лаборатория за иновации". Той е продължител на показания преди година концепт Rinspeed XchangE. Роботизираният волан на новия прототип може да се премества по предния панел на хечбека. Това ще позволи и на пътника да поеме управлението при нужда. Колата може да се движи и на автопилот.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт