728 x 90

Автосалон Ню Йорк 2015: Mitsubishi усъвършенства Outlander (+видео)

Автосалон Ню Йорк 2015: Mitsubishi усъвършенства Outlander (+видео)

Мицубиши представя на Автосалон Ню Йорк 2015 кросоувъра Outlander, обновен за моделна гама 2016. Компанията отбеляза, че това не е само фейслифт, а първият модел на марката, изпълнен в новия фирмен стил Dynamic Shield. “Outlander 2016 е с привличащ погледа нов естетичен дизайн отвътре и отвън, а благодарение на дългия списък технологични подобрения новият Outlander

Мицубиши представя на Автосалон Ню Йорк 2015 кросоувъра Outlander, обновен за моделна гама 2016. Компанията отбеляза, че това не е само фейслифт, а първият модел на марката, изпълнен в новия фирмен стил Dynamic Shield.

“Outlander 2016 е с привличащ погледа нов естетичен дизайн отвътре и отвън, а благодарение на дългия списък технологични подобрения новият Outlander се възприема като изцяло нов автомобил – както на външен вид, така и при шофиране, което повишава неговата стойност и го прави по-привлекателен от всякога досега”, казва Дон Свеаринген, изпълнителен вицепрезидент на американското подразделение на компанията: “Забележителният импулс, генериран от продажбите на Mitsubishi, се пренася в новата година, а с появата на кросоувъра Outlander 2016 ние се позиционираме и осигуряваме добри условия за поддържане на нашия растеж.”

В шасито на Outlander 2016 са направени многобройни дизайнерски и технологични подобрения, включително повишена структурна твърдост на каросерията и окачването, нова конструкция на окачването и кормилна уредба с електрическо усилване, шумоизолиращи стъкла отпред на задните врати, по-ефективна шумова изолация на различни места в автомобила, ново динамично предно окачване и тампони на задния диференциал, по-добри уплътнения на вратите, прозорците и двигателния отсек (всички модели). Освен това, безстепенната трансмисия (CVT) от ново поколение осигурява по-добро ускорение, по-голям КПД, по-ефективно превключване на предавките и по-добър пренос на въртящ момент (за всички модели, оборудване с CVT).

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт