728 x 90

Автосалон Шанхай 2015: Taurus е новият флагман на Ford за Китай

Ford представи официално флагманския си модел за пазара в Китай. 2016 Taurus ще се сглобява в местен завод и е бил разработен с мисъл за клиентите в страната. Дизайнът на Taurus много силно наподобява този на Mondeo, като привидно двата автомобила имат приблизително еднакви размери. Новият модел обаче е по-голям, което води до повече пространство

Ford представи официално флагманския си модел за пазара в Китай. 2016 Taurus ще се сглобява в местен завод и е бил разработен с мисъл за клиентите в страната. Дизайнът на Taurus много силно наподобява този на Mondeo, като привидно двата автомобила имат приблизително еднакви размери.

Новият модел обаче е по-голям, което води до повече пространство за пасажерите на задните седалки. Производителят е поставил LED светлини отпред и отзад, както и 19-цолови колела с интересен дизайн. Задвижването е поверено на 2.7-литров V6 EcoBoost турбо агрегат от новото поколение, техническите характеристики на който все още не са ясни. Taurus влиза в производство съвсем скоро в шестия завод на Синия овал в Китай.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт