728 x 90

Автосалон Франкфурт 2015: Пистов концепт от Honda

    През септември на IAA Автосалон Франкфурт 2015 Хонда организира впечатляваща експозиция – пълна гама от освежени и напълно нови автомобили, наред с дизайнерски концепции и модерни технологии. Honda Project 2&4 Concept, задвижван от RC213V – вдъхновение, творчество и изработкаНа автомобилното изложение във Франкфурт ще бъде организирана световната премиера на "Honda Project 2&4". Победителят в световния

    През септември на IAA Автосалон Франкфурт 2015 Хонда организира впечатляваща експозиция – пълна гама от освежени и напълно нови автомобили, наред с дизайнерски концепции и модерни технологии.

    Honda Project 2&4 Concept, задвижван от RC213V – вдъхновение, творчество и изработка
    На автомобилното изложение във Франкфурт ще бъде организирана световната премиера на "Honda Project 2&4". Победителят в световния конкурс за дизайн, организиран от Honda между глобалните дизайнерски студия на марката, Honda Project 2&4 представлява начинът, по който компанията вдъхновява и поощрява творческото мислене.

    Тази концепция въплъщава „творческото майсторство“ на Honda. Honda Project 2&4 е проектиран заедно с дизайнерския център за мотоциклети в Асака и автомобилния дизайнерски център във Вако, Япония. Honda Project 2&4 е със структура, която съчетава опита на Honda, като осигурява на водача свободата на мотоциклета, с маневреността на автомобила.
     
    Нови и освежени модели в гамата на Honda
    На автомобилния салон във Франкфурт ще може да се видят новите Homda HR-V и Honda Jazz. Двата модела ще бъдат в шоурумите в началото на септември. Те съчетават сложни нови дизайнерски концепции за безопасност, водещи за класа си вътрешно пространство и многофункционалност на обичайното ниво за моделите на Хонда.

    Един от най-продаваните SUV автомобили в света – Honda CR-V за 2015 г. е  освежен за европейския пазар с нов дизелов двигател и 9-степенна автоматична трансмисия, както и с водещи в света технологии за подобряване на безопасността на пътниците.

    Honda Civic и Civic Tourer за 2015 г. се отличават с нови спортни екстериорни и интериорни подобрения в стила, отразени от нов Civic Sport, както и въвеждане на Honda Connect, напредничава информационно-развлекателна система, базирана на Android, предоставяща свързване с Wi-Fi, Bluetooth, USB, HDMI и MirrorLink.

    Новият Civic Type R е състезателната кола за пътя на Honda. Автомобилът представя състезателния дух на Honda и постигането на водеща за класа си производителност. Построеният във Великобритания модел, който дебютира по-рано тази година на автомобилното изложение в Женева, се захранва от един изцяло нов 2.0 литра VTEC TURBO двигател и е най-мощният модел, който някога е носил легендарното червено лого на Type R.
     
    Honda UNI-CUB β с дебют в Германия
    По време на салона във Франкфурт, Honda ще покаже своето устройство за лична мобилност UNI-CUB β. Технологията на функциите на устройството за контрол, баланс и система  на задвижващо колело (Honda OmniTraction), произхождат от пионерските изследвания на Honda в областта на хуманоидните роботи и по-специално от развитието на най-напредналия хуманоиден робот в света – ASIMO.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт