728 x 90

Автосалон Франкфурт 2015: Новото Suzuki Baleno

Автосалон Франкфурт 2015: Новото Suzuki Baleno

Сузуки поднови кампанията си за представяне на новия Baleno, като пусна нови снимки на модела, който ще видим по време на изложението във Франкфурт през средата на следващия месец. Японците са постигнали доста опростен, но приятен дизайн за компактния си модел, като лесно се забелязват влиянията от концепта iK-2. Дължината на колата ще е малко

Сузуки поднови кампанията си за представяне на новия Baleno, като пусна нови снимки на модела, който ще видим по време на изложението във Франкфурт през средата на следващия месец. Японците са постигнали доста опростен, но приятен дизайн за компактния си модел, като лесно се забелязват влиянията от концепта iK-2. Дължината на колата ще е малко над 4 метра, което обещава подобаващо пространство за пътниците и за багаж.

Задвижващата сила ще идва от нов 1.0-литров бензинов мотор с директно впръскване. Агрегатът се подпомага от системата Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS), която добавя стартер-генератор за постигане на по-добра ефективност. Официалната премиера на модела ще се състои на 15 септември.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт