728 x 90

Видео обзор: Четвърт час с Bentley Bentayga (+ мега галерия)

Видео обзор: Четвърт час с Bentley Bentayga (+ мега галерия)

Бентли представи тази нощ официална информация, снимки и видео за нов флагмански модел – Bentley Bentayga. Той е призван да преобърне всичките ни представи за всичко в автомобилния SUV сегмент. В новия Bentley Bentayga разточителният разкош е съчетан с непринудена динамика и удобство във всекидневното използване. Тази джипка е истинско Бентли, съчетаваща в себе си

Бентли представи тази нощ официална информация, снимки и видео за нов флагмански модел – Bentley Bentayga. Той е призван да преобърне всичките ни представи за всичко в автомобилния SUV сегмент.

В новия Bentley Bentayga разточителният разкош е съчетан с непринудена динамика и удобство във всекидневното използване. Тази джипка е истинско Бентли, съчетаваща в себе си лукс със спортен характер и висока проходимост извън пътя. Напредничавите новаторски технологии и най-новите функции са обединени с изискан разкош, присъщ за Bentley.

Замислен, разработен и изготвен от специалистите на марката в Крю (Англия), Bentley Bentayga влага нов еталон на лукс в SUV сегмента. Неизменната елегантност на скулптурния силует се съчетава хармонично с "мускули" и внушителност.

Майсторството на изпълнението и точната ръчна работа си хармонират чудесно с най-напредничавите технологии и съвременни материали, а точното и безкомпромисно качествено изготвяне на всеки детайл от дърво, метал или кожа, позволяват да създаде ръчно изработен разкошен съвременен интериор.

Динамичните характеристики на истинско Бентли са гарантирани при каквито и да е метеорологични условия и на всякакви пътища, а новата високотехнологична ходова част обезпечава изключителни ходови качества и комфорт. Разработеният от майсторите в Крю изцяло нов W12 двигатаел гарантират огромна мощност и безподобен въртящ момент, наред с ефективност и плавност на работа – всичко това прави Bentley Bentayga най-мощният (608 к.с.) и най-бърз (301 км/ч) SUV, произвеждан досега.

Премиерата пред публика на британската джипка ще се състои по време на IAA Автосалон Франкфурт 2015 – от 15 до 27 септември. В плановете на Bentley за развитието на Bentayga влиза разработката на модел с мощен и екологично чист дизелов мотор, хибриден двигател с plug-in технология и версия със 7 места.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт