728 x 90

Автосалон София 2015: Литекс Моторс с ексклузивен SUV бранд (много видео)

Автосалон София 2015: Литекс Моторс с ексклузивен SUV бранд (много видео)

На 16 октомври на бляскав коктейл в Зала 3 на Интер Експо център, където от 17 до 25 октомври се провежда Автосалон София 2015, изпълнителният директор на българския автомобилен производител „Литекс Моторс“ Илия Терзиев тържествено откри щанда на родната компания. Основен акцент в експозицията е новият луксозен бранд Haval, с който Great Wall започна световна

На 16 октомври на бляскав коктейл в Зала 3 на Интер Експо център, където от 17 до 25 октомври се провежда Автосалон София 2015, изпълнителният директор на българския автомобилен производител „Литекс Моторс“ Илия Терзиев тържествено откри щанда на родната компания. Основен акцент в експозицията е новият луксозен бранд Haval, с който Great Wall започна световна инвазия в сегмента на кросоувърите.

Футуристично видео показа бъдещето на Haval в автомобилостроенето и фокусът на марката – екстремен дизайн, високи технологии, безупречно задвижване и свързаност на автомобила с всички други смарт устройства, които използваме ежедневно и улесняват живота ни. Посланието e: бъдещето е в смарт SUV-тата, които имат безупречно поведение на пътя и предлагат възможности извън него, комбинирани с луксозен и комфортен просторен интериор с топ качество на материалите.

С думите „Това е нашето бъдеще! С Haval започваме да пишем още една глава от българското автомобилостроене“ изпълнителният директор обяви появата на Haval в Европа за факт и многобройните гости имаха възможност да се докоснат до първите втомобили от SUV бранда, които стъпват на Стария континент. Под червените покривала, с които организаторите грижливо криеха автомобилите през целия ден, бяха мини SUV Haval H1, компактният Haval H2 в две версии – с ръчна и с автоматична скоростни кутии, и пълноразмерният агресивен Haval H6 Coupe.

Събралите се над 200 официални гости на бляскавия коктейл бяха грабнати от пръв поглед от показаните модели и с нескрит интерес разглеждаха луксозните SUV-та. Церемонията уважиха високопоставени гости от България, Китай и Европа, сред които бяха дилърите на Литекс Моторс от Балканите, Австрия, Полша и Италия, които ще направят поръчки за своите клиенти – първо за модела Haval H2, чието производство ще започне още от следващата година.

Снимки: Йордан Луканов

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт