728 x 90

Автосалон Токио 2015: Лимитирана серия Subaru Impreza WRX STI S207

    Subaru представи днес на автомобилния салон в Токио лимитираната версия на Impreza WRX STI – S207, от която ще бъдат произведени едва 400 бройки, всички предназначени за японския пазар. Феновете на мощните автомобили няма как да не одобрят подобренията по японската бегачка – доработеният 2-литров 4-цилиндров боксер вече има мощност 328 конски сили при 7200

    Subaru представи днес на автомобилния салон в Токио лимитираната версия на Impreza WRX STI – S207, от която ще бъдат произведени едва 400 бройки, всички предназначени за японския пазар.

    Феновете на мощните автомобили няма как да не одобрят подобренията по японската бегачка – доработеният 2-литров 4-цилиндров боксер вече има мощност 328 конски сили при 7200 об/мин, а максималният му въртящ момент е 431 Nm между 3200 и 4800 об/мин.

    В сравнение с обикновения WRX STI увеличението на мощността е с 20 конски сили, а на въртящия момент – с 38 Nm, като това е станало възможно с използването на нов електронен блок, управляващ работата на двигателя и промени по двуструйния турбокомпресор.

    Някои от решенията са ексклузивни за S207 – части от предното окачване, задните амортисьори и пружините, нова радиаторна решетка, нова престилка и нова задна броня.

    В интериора арматурното табло се различава от това на WRX STI, двигателят за стартира на двигателя също е нов, както и топката на скоростния лост и отопляемите спортни седалки на Recaro.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт