728 x 90

Автосалон Детройт 2016: Обновиха Mercedes SLC

Автосалон Детройт 2016: Обновиха Mercedes SLC

Mercedes-Benz представи онлайн обновената версия на роудстъра си SLK, който вече носи името SLC. Возилото ще се появи пред публика по време на изложението в Детройт в началото на януари. Не е трудно да се забележи, че немците са поставили нова маска, обновени фарове и променена броня в предната част на возилото. От производителя разбираме

Mercedes-Benz представи онлайн обновената версия на роудстъра си SLK, който вече носи името SLC. Возилото ще се появи пред публика по време на изложението в Детройт в началото на януари.

Не е трудно да се забележи, че немците са поставили нова маска, обновени фарове и променена броня в предната част на возилото. От производителя разбираме още, че е монтиран и по-добър електрически сгъваем покрив, който може да оперира при скорост до 40 км/ч.

Основен мотор за возилото ще е 2.0-литрово турбо с 240 к.с., който работи заедно с 9-степенен автоматик. Този тандем осигурява ускорение от покой до 100 км/ч за 5.7 секунди и максимална скорост на движение от малко над 200 км/ч.

По-нагоре в гамата стои 3.0 V6 с две турбини и над 360 к.с. Този агрегат заменя досегашния V8 AMG, но осигурява спринт до 100 км/ч за 4.7 секунди. Продажбите на модела ще започнат от пролетта на идната година, като цените ще бъдат обявени преди пазарната поява.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт