728 x 90

Faraday Future извади концепт с 1000 коня (допълнено с много видео)

Новият производител на електрически автомобили Faraday Future влезе в индустрията през парадния вход, показвайки концептуална разработка с мощност от 1000 к.с. FFZERO1 представя как може да изглеждат състезателните коли на бъдещето, като засега не се предвижда негово серийно производство. Все пак, американците съобщават, че на базата на концепта ще бъде изграден и първият модел на

Новият производител на електрически автомобили Faraday Future влезе в индустрията през парадния вход, показвайки концептуална разработка с мощност от 1000 к.с. FFZERO1 представя как може да изглеждат състезателните коли на бъдещето, като засега не се предвижда негово серийно производство. Все пак, американците съобщават, че на базата на концепта ще бъде изграден и първият модел на бранда, готов за серийна употреба.

FFZERO1 получава задвижващата си сила от четири електромотора, които генерират системна мощност от 1000 к.с. Те са достатъчни за машината с купе от карбонови нишки да достигне 100 км/ч от покой за под 3 секунди. Машината ще бъде изложена по време на CES 2016 в Лас Вегас.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт