728 x 90

Последен тийзър от Mercedes E-Class (видео)

Последен тийзър от Mercedes E-Class (видео)

Напук на изтеклите изображения от следващото поколение E-Class, Mercedes-Benz не спира да загатва за модела с частични видеа. В ново клипче немците ни показват машината, която се движи по улиците на Лас Вегас с маскировка в компанията на C-Class и S-Class Coupe. На изложението CES именно в Лас Вегас компанията ще покаже интериора на возилото,

Напук на изтеклите изображения от следващото поколение E-Class, Mercedes-Benz не спира да загатва за модела с частични видеа. В ново клипче немците ни показват машината, която се движи по улиците на Лас Вегас с маскировка в компанията на C-Class и S-Class Coupe.

На изложението CES именно в Лас Вегас компанията ще покаже интериора на возилото, в който ще бъдат поставени доста модерни джаджи. Върховите версии ще се оборудват с два 12.3-инчови дисплея, които ще предлагат възможност за индивидуализация на графиките и анимациите.

Що се отнася до двигателите на колата, в началото тя ще се продава като E220d с нов дизел (195 к.с.), както и като E200 с нов 2.0 турбо бензин. В последствие се очакват по-малък и по-голям дизел, както и още няколко бензинови модела с мощност до 333 к.с.

След като бъде представен пред публика в Детройт през следващата седмица, E-Class ще влезе в продажба през пролетта. Горе-долу по същото време очакваме и премиера на комби варианта, по всяка вероятност в Женева през март.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт