728 x 90

Автосалон Детройт 2015: Chrysler връща на пазара Pacifica миниван (+ видео)

Chrysler реши по различен начин да върне модела Pacifica в гамата си. Колата идва на смяна не на предишната версия, а на минивана Chrysler Town & Country, името на който отива в историята. Премиерата на семейния автомобил е тези дни – по време на Автосалон Детройт 2016. Миниванът е с 136 кг по-лек от предшественика

Chrysler реши по различен начин да върне модела Pacifica в гамата си. Колата идва на смяна не на предишната версия, а на минивана Chrysler Town & Country, името на който отива в историята. Премиерата на семейния автомобил е тези дни – по време на Автосалон Детройт 2016.

Миниванът е с 136 кг по-лек от предшественика си и е получил абсолютно нов дизай в стила на последните модели на концерн FCA. Американците обещават, че практичността на Chrysler Pacifica е останала на предишното високо ниво, както и количеството достъпни опции. Седалките от втория и трети ред с лекота се сгъват и отварят простор за почти 4 хиляди литра багаж.

Крайслер предлага на клиентите 3.6-литров бензинов V6 двигател с мощност 287 к.с., който ще работи съвместно с 9-степенна автоматична скоростна кутия. Беше анонсирана и икономична plug-in хибридна модификация със същия ДВГ, дефорсиран до 248 к.с., и преход само на електрическа тяга до 48 км.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт