728 x 90

Автосалон Делхи 2016: Два концепта Renault KWID

Автосалон Делхи 2016: Два концепта Renault KWID

Renault реши да отбележи превъзходния пазарен старт на модела си KWID в Индия с пускането на два концептуални автомобила на местното илзожение в Делхи. KWID Racer е спортна версия на модела, която идва с атрактивна визия и 18-цолови колела. Интериорът пък вече предлага място само за двама пътника, тъй като задните седалки са отстъпили мястото

Renault реши да отбележи превъзходния пазарен старт на модела си KWID в Индия с пускането на два концептуални автомобила на местното илзожение в Делхи.

KWID Racer е спортна версия на модела, която идва с атрактивна визия и 18-цолови колела. Интериорът пък вече предлага място само за двама пътника, тъй като задните седалки са отстъпили мястото си на рол-кейдж. Няма информация за направени технически промени, тъй като това ще остане само концептуална разработка.

Вторият концепт носи името KWID Climber и представлява лека офроуд версия. Разбира се, не говорим за класически джип с 4х4, а за повдигнат автомобил с предназни елементи по каросерията, пригоден да движи в леко пресечен терен.

Освен двата концепта, французите ще представят в Делхи и нов 1.0-литров 3-цилиндров бензинов мотор, характеристики за който не са достъпни към момента. Той ще се връзва към нова 5-степенна пилотирана кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт