728 x 90

Автосалон 2016: Maserati ни припомни за Levante

    Maserati показа първо изображение на новия си SUV модел Levante, който ще дебютира на автомобилното изложение в Женева в началото на следващия месец. Напълно очаквано снимката не се различава много от това, което феновете на марката видяха в схемите и илюстрациите, използвани за получаване на патент за модела, които през юни изтекоха в мрежата. Последните

    Maserati показа първо изображение на новия си SUV модел Levante, който ще дебютира на автомобилното изложение в Женева в началото на следващия месец.

    Напълно очаквано снимката не се различава много от това, което феновете на марката видяха в схемите и илюстрациите, използвани за получаване на патент за модела, които през юни изтекоха в мрежата. Последните папарашки снимки на модела по време на тестове пък показаха, че SUV возилото ще има профил и форми на спортно купе – напълно очаквано решение за Maserati.

    Levante ще се предлага с V6 и V8 мотори с по две турбини, заети от Quattroporte, но най-вероятно с различна мощност. Моделът ще се предлага със системата за задвижване на четирите колела Q4, която ще работи съвместно с 8-степенен автоматик, дело на ZF.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт