728 x 90

Извънредно: Първият джип на Maserati – Levante

Maserati официално представи първия в историята си всъдеход – Levante. Джипката ще направи световен дебют на салона в Женева. Луксозният кросоувър на Мазерати има интелигентна система за задвижване на четирите колела и въздушно окачване с електронен контрол на амортисьорите. В началото италианският джип ще се предлага с два бензинови и един дизелов двигател. Базовият модел

Maserati официално представи първия в историята си всъдеход – Levante. Джипката ще направи световен дебют на салона в Женева.

Луксозният кросоувър на Мазерати има интелигентна система за задвижване на четирите колела и въздушно окачване с електронен контрол на амортисьорите. В началото италианският джип ще се предлага с два бензинови и един дизелов двигател.

Базовият модел на Maserati Levante ще се задвижва от трилитров V6 бензинов агрегат с мощност от 350 коня. С този агрегат, кросоувърът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,3 секунди, а максималната му скорост ще е 243 км/ч. По-мощната версия на мотора ще предлага 430 к.с. и ускорение от 0 до 100 за 5,2 секунди. Максимална скорост – 264 км/ч.

Дизеловата версия на Леванте ще е трилитров V6 агрегат с мощност от 275 коня, а ускорението от 0 до 100 км/ч ще става за 6,9 секунди с максимална скорост от 230 км/ч.
Maserati Levante разполага с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт