728 x 90

Автосалон Женева 2016: Два нови модела от Lotus

Автосалон Женева 2016: Два нови модела от Lotus

Два нови модела ще представи Lotus на предстоящото автомобилно изложение в Женева, като от британската марка отказват подробности за премиерите. От компанията обаче уточниха, че с новите попълнения Lotus ще разполага с „гама от най-бързите модели в историята на марката”. Британската марка ще покаже 4 автомобила в Женева: 3-Eleven, Elise Cup 250 и двете мистериозни

Два нови модела ще представи Lotus на предстоящото автомобилно изложение в Женева, като от британската марка отказват подробности за премиерите.

От компанията обаче уточниха, че с новите попълнения Lotus ще разполага с „гама от най-бързите модели в историята на марката”. Британската марка ще покаже 4 автомобила в Женева: 3-Eleven, Elise Cup 250 и двете мистериозни премиери.

Предполага се, че единият нов модел ще е Evora 400 Roadster, който да последва версията купе, показана миналата година в Женева. Става въпрос фейслифт на Evora, като автомобилът е оборудван с 3,5-литров V6 мотор с турбокомпресор и 400 конски сили.

Прогнозите за другия нов модел са по-трудни, но все пак бихме могли да предположим, че най-вероятно става въпрос за пистова версия на Evora или модернизиран вариант на Exige. Възможно е новата версия на Exige да получи същия мотор като Evora 400 с мощност 400 конски сили, което ще се отрази повече от отлично на динамиката му.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт