728 x 90

Автосалон Пекин 2016: Ще видим наследника на Renault Koleos

Автосалон Пекин 2016: Ще видим наследника на Renault Koleos

Renault започна подготовката за лансирането на дългоочаквания наследник на Renault Koleos, когото ще видим по време на изложението в Пекин по-късно този месец. Французите загатват, че машината ще има фарове в стила на Megane и Talisman, като, естествено, те ще бъдат адаптирани според формата на каросерията на джипката. Все още няма официално название, което Renault

Renault започна подготовката за лансирането на дългоочаквания наследник на Renault Koleos, когото ще видим по време на изложението в Пекин по-късно този месец.

Французите загатват, че машината ще има фарове в стила на Megane и Talisman, като, естествено, те ще бъдат адаптирани според формата на каросерията на джипката.

Все още няма официално название, което Renault да използва, но според редица източници колата ще носи името Maxthon. Возилото се базира на Nissan X-Trail като ще използва неговия 4х4 механизъм и окачване.

В интериора очакваме познатия голям дисплей при високите нива на оборудване, а купето ще предлага място за пет пътника. Компанията не предвижда лансирането на 7-местна версия, тъй като не смята, че ще открие достатъчно клиенти за нея.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт