728 x 90

Автосалон Пекин 2016: Infiniti представя нов SUV

Автосалон Пекин 2016: Infiniti представя нов SUV

Луксозната марка на Nissan Infiniti ще представи в понеделник на автомобилното изложение в Пекин концептуалния QX Sport Inspiration, който ще ни покаже как ще изглежда серийния модел на японците в този клас. Концептът е поредната реализация на новата дизайнерска философия на Infiniti – Powerful Elegance и комбинира изчистени и плавни линии с мощно излъчване и

Луксозната марка на Nissan Infiniti ще представи в понеделник на автомобилното изложение в Пекин концептуалния QX Sport Inspiration, който ще ни покаже как ще изглежда серийния модел на японците в този клас. Концептът е поредната реализация на новата дизайнерска философия на Infiniti – Powerful Elegance и комбинира изчистени и плавни линии с мощно излъчване и нови форми на светлините.

Концептът е с камери вместо странични огледала и няма дръжки на вратите, а интериорът се отличава с малко на брой уреди, тъй като голяма част от функциите на автомобила се ръководят чрез тъчскрийна на инфотейнмънт системата. Спортният дух се подсилва от анатомичните седалки и воланът с плоско дъно, а техническите данни на концепта все още не са обявени.

Предполага се, че в Пекин ще видим модела с конвенционално задвижване – бензинов двигател и автоматична трансмисия, което беше подсказано от оборотомера, чиято най-висока отметка беше на 8000 об/мин.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт